Andlig utveckling med Claes Widerberg

Andlig utveckling

Vill du träffa ett verkligt medium och få en andlig utveckling? Claes Widerberg är ett kanaliseringsmedium som hjälper dig att komma i kontakt med andevärlden. Nu kan du äntligen få dina frågor besvarade som du alltid undrade. Kanske har du märkt att du hört steg från vinden ovanför sovrummet när du sover? Eller är det något du alltid undrat över din mormor innan hon flög till himlen? Få detta svarat redan idag!

Andlig utveckling kan också svara på frågor som:
vilka är våra guider och skyddsänglar?
Vem är du egentligen?
Vart hör du hemma hemligt?
Hur ser din framtid ut?

Framtidsvision

Claes Widerberg hjälper dig att räkna ut ditt liv och hur du ska lösa problemen med dina tankar. Hur din framtid kommer att se ut, vad som kommer att hända om några år och vart du kommer att hamna. Du kanske undrar om du kommer att bli en framgångsrik konstnär eller kanske en bankchef på Wallstreet i USA.

Andevärlden är runt omkring oss hela tiden, men du kanske inte märker det. De dödas stjäl är inte borta bara för att de har lämnat sitt fysiska liv och kropp här på jorden. De är bara på en annan plats, kanske en bättre plats som ingen vet om. Många kroppar lider innan de lämnar och går vidare, så det här beskrivs som en fri stjäl när de lämnar sin kropp.

Du kan märka andevärlden på många olika sätt, antingen genom en känsla eller att det känns som att någon rör dig även fast det inte finns någon där eller att du hör någon gå men du ser ingen. Många tycker att detta kan vara väldigt obehagligt medan andra tycker att det är intressant och fantastiskt hur det fungerar. Har du också några tankar om detta? Kontakta andlig utveckling idag och få dina tankar besvarade av ett verkligt medium.

Comments are closed.