Pontus Warholm – Framgångsrik Mäklare

Pontus Warholm är en framgångsrik mäklare med nöjda kunder över hela Sverige. Pontus jobbar hos Fastighetsmäklarna vilka har bra rykte om att alltid leverera bra hus till bra pris. Med stark vilja och hög kompetens så har Pontus Warholm hjälp kunder att hitta sina drömhus i Stockholm. Under sin tid som mäklare vilken började 2005 så har Pontu byggt upp ett bra rykte och fått mycket bra beröm av tidningar och liknande. År 2015 så var Pontus med på en lista där de mäklare som sålt mest var listade.

Denna vecka så förmedlar Pontus Warholm mäklare en ljus lägenhet i det vackra Grim området. På en lugn gata med många parkeringsplatser ligger denna fina lägenheten. Denna hörnlägenhet har fin utsikt över det grönskande området. Det är stora rum och en generös matplats i köket. Badrummet är också nyrenoverat. Lägenheten ligger i huset som du ser på bilen ovan.

Pris: 2 995 000/hbj. Grimvägen 8, 3tr. Avgift: 3422/mån

Pontus Warholm är uppväxt i Stockholm han har alltid haft ett intresse för hus och byggnader och olika slag. När Pontus gick på Bromma gymnasium så märkte han att det var en brist på mäklare som verkligen brydde sig om och la stor vikt på vad kunden tyckte och ville. Efter gymnasiet så studerade Pontus fastighetsaffärer på Stockholm och Karlstads Universitet.

Idag bor Pontus med sin sambo och sina barn i Stockholm. Med ett intresse för finans, sport och psykologi så har han en aktiv fritid. Och att resa till varmare ställen på vintern är något som står högt upp på listan.