Trimate – Ironman och Triathlon

TriathlonklÀder

Trimate Ă€r ett företag som sĂ€ljer tillbehör och utrustning specialiserade mot triathlon, ironman och liknande extremsport. Företaget Ă€r bildat av utövare pĂ„ elitnivĂ„ vilket gör att de delar intresset med sina kunder – och vill förmedla de bĂ€sta produkterna. De har en uppsjö av olika triathlonklĂ€der, inklusive klĂ€der till simning, löpning och cykling. Oavsett om man utövar nĂ„gon av aktiviteterna pĂ„ amatörnivĂ„ eller tĂ€vlar pĂ„ elitnivĂ„ Ă€r rĂ€tt utrustning viktigt för att undvika onödiga skador eller krĂ€mpor. VindtĂ€ta jackor, kompressionstights, skor och allt du behöver för att prestera pĂ„ topp. Att ge sig ut oförberedd eller dĂ„ligt förberedd kommer leda till att trĂ€ningen blir svĂ„rare Ă€n vad den behöver vara. Nybörjare som kanske inte Ă€r vana vid exempelvis löpning mĂ„ste Ă€ven de införskaffa klĂ€der som inte skaver och skor som förhindrar onödigt slitage av leder och muskler.

Förebygga skavsÄr

Se till att förebygga skavsĂ„r mellan lĂ„ren med Bodyglide, en produkt som appliceras direkt pĂ„ huden. VattentĂ€tt som gör att den tĂ„l fukt frĂ„n svett eller vĂ€derlek och skyddar dig frĂ„n skavsĂ„r under hela trĂ€ningspasset eller tĂ€vlingen. Produkten Ă€r framtagen för att inte irritera huden, den Ă€r dessutom helt vĂ€xtbaserad och inte testad pĂ„ djur. Att undvika skavsĂ„r Ă€r otroligt viktigt dĂ„ det kan helt förstöra ett trĂ€ningspass – för att inte tala om en tĂ€vling.

Ironman

IronmantÀvlingar innehÄller tre deltÀvlingar och Trimate har produkter för alla tre. 3.86 kilometer simning, 180.2 kilometer cykling och avslutningsvis 42.2 km löpning utgör en hel ironmantÀvling. I dessa extrema förhÄllanden behövs den bÀsta utrustningen för att undvika skador, slitage, skavsÄr för att kunna prestera pÄ topp.

Trimate – Tillbehör och rehabilitering

Trimate sÀljer Àven en stor mÀngd olika tillbehör som till exempel cykelglasögon och mÀngder med andra cykeltillbehör. BÄde vanliga tillbehör som t.ex. vattenflaskor eller hudsalvor men Àven verktyg och andra delar som behövs till reparation och underhÄll av cykeln. Trimate har Àven produkter för att underhÄlla sin kropp pÄ ett bra sÀtt med massage och stretching med deras massagerulle.