Vill du läsa företagsekonomi på distans?

Nu har du chansen att läsa företagsekonomi på distans

Nu börjar det dra ihop sig för studietider. Många har säkert funderat men inte riktigt bestämt sig över vad de ska läsa.
En sak som bör tänkas genom en gång extra är det här med distansutbildningar. Vill du jobba men ändå öka din kompetens så är distansutbildningar och distanskurser något för dig.
Fördelen är att du kan studera var du än är. Perfekt om du är ofta iväg men ändå vill ta dig tid att skaffa dig mer kunskap. Kanske har du planer på att starta ett eget företag? Det finns kurser och utbildningar så du lär dig allting, vad du ska tänka på, hur du ska göra för att lyckas.

Hur fungera det med distansutbildning?
Jo, du får en handledare som du kan kontakta under utbildningen. Handledaren hjälper till med hur det går på kursen, inlämningsuppgifter med mera.  Du får en överblick i hur kursen är strukturerad och föreläsningar med videos och text som presenteras snyggt och utgår från ett pedagogiskt sätt.
När det är dags för inlämningsuppgifter så får du vänta på att de blir rättade och sedan så görs ett prov för att testa och se att du behärska de du lärt dig. Du kan vara lugn, provet görs via internet och du får flera möjligheter om du inte skulle nå upp till godkänd nivå första gången. När du väl fått godkänt så får du ett kursbetyg.

Låter det intressant? Tveka inte, ta reda på mer information med en gång och börja studera!

About the Author