Andlig utveckling med Claes Widerberg

Andlig utveckling

Vill du trÀffa ett verkligt medium och fÄ en andlig utveckling? Claes Widerberg Àr ett kanaliseringsmedium som hjÀlper dig att komma i kontakt med andevÀrlden. Nu kan du Àntligen fÄ dina frÄgor besvarade som du alltid undrade. Kanske har du mÀrkt att du hört steg frÄn vinden ovanför sovrummet nÀr du sover? Eller Àr det nÄgot du alltid undrat över din mormor innan hon flög till himlen? FÄ detta svarat redan idag!

Andlig utveckling kan ocksÄ svara pÄ frÄgor som:
vilka Àr vÄra guider och skyddsÀnglar?
Vem Àr du egentligen?
Vart hör du hemma hemligt?
Hur ser din framtid ut?

Framtidsvision

Claes Widerberg hjÀlper dig att rÀkna ut ditt liv och hur du ska lösa problemen med dina tankar. Hur din framtid kommer att se ut, vad som kommer att hÀnda om nÄgra Är och vart du kommer att hamna. Du kanske undrar om du kommer att bli en framgÄngsrik konstnÀr eller kanske en bankchef pÄ Wallstreet i USA.

AndevÀrlden Àr runt omkring oss hela tiden, men du kanske inte mÀrker det. De dödas stjÀl Àr inte borta bara för att de har lÀmnat sitt fysiska liv och kropp hÀr pÄ jorden. De Àr bara pÄ en annan plats, kanske en bÀttre plats som ingen vet om. MÄnga kroppar lider innan de lÀmnar och gÄr vidare, sÄ det hÀr beskrivs som en fri stjÀl nÀr de lÀmnar sin kropp.

Du kan mÀrka andevÀrlden pÄ mÄnga olika sÀtt, antingen genom en kÀnsla eller att det kÀnns som att nÄgon rör dig Àven fast det inte finns nÄgon dÀr eller att du hör nÄgon gÄ men du ser ingen. MÄnga tycker att detta kan vara vÀldigt obehagligt medan andra tycker att det Àr intressant och fantastiskt hur det fungerar. Har du ocksÄ nÄgra tankar om detta? Kontakta andlig utveckling idag och fÄ dina tankar besvarade av ett verkligt medium.

About the Author