Upplev naturen med Vinslövs Fritidscenter

Upplev naturen med husvagn och husbil!

Här på Vinslövs Fritidscenter älskar vi naturen och semestrar gärna med våra husvagnar och husbilar i Sveriges gröna skogar. Många går idag runt med alldeles för mycket vardaglig stress. Man måste hinna med tåget, man måste hinna med möten och man måste hinna hem för att kunna laga middag till barnen. Alldeles för få av dessa personer gör något för att minska stressen och vi på Vinslövs Fritidscenter vill hjälpa er som vill komma närmre naturen att göra just det. Kanske tar ni en helg bland Smålands gröna skogar utan jobbtelefoner och datorer. Eller varför inte åka längre upp i landet och se den fantastiska utsikten från de svenska bergen.

 

Vinslövs Fritidscenter semestrar på egna villkor

Med husvagn och husbil bestämmer ni själva destination och hur länge ni stannar. Ni slipper stressen att boka boende, vara där vid en viss tidpunkt, hinna med tåget för att komma fram och tillbaka till resmålet och ni måste inte checka ut på någons annans schema! Bestäm om ni vill övernatta vid en av Sveriges många sjöar och upplev en fantastisk soluppgång eller om ni hellre känner för att sova nära ert resmål går det också. Möjligheterna är oändliga när man semestrar med husvagn och husbil!

Med över 16 000 nöjda familjer är vi säkra på att vi kan hitta något som passar just dig och dina friluftsvanor, besök oss gärna så får ni hjälp av våra härliga medarbetare i lokalen!

En bild på nöjda campare naturen

About the Author