Träna ute i naturen i sommar

Nu börjar sommaren närma sig och då är det dags att börja träna lite mer utomhus. En löprunda genom vackra skogar och känna vinden susa när du springer. Detta är något alldeles underbart under våren och sommaren.

En viktig sak du ska tänka på är att din kropp behöver ständig påfyllning av salt, vätska och energi för att du ska kunna prestera på topp under löpningen och tävlingar. Ifall din kropp inte får detta kommer kroppen inte må så bra. Lösningen på detta är att hitta en sportdryck som innehåller allt detta. Att hitta en bra sportdryck som samtidigt är god är något väldigt svårt. Flera populära sportdrycker innehåller helt fel sorts socker, vilket kan ge dig problem med matsmältningen och ge dig kramper och illamående.

Tailwind Nutrition har tagit fram en sportdryck som innehåller rätt sorts socker och är snäll mot din mage. Tailwinds sportdryck finns med koffein och utan koffein. Drycken finns i ett flertal goda smaker. Sportdryckspulvret blandar du enkelt ut med vatten och skakar, sedan är den klar att dricka. Ifall du vill testa de olika smakerna finns det stock packs att köpa där pulvret redan är utmätt och redo att blandas.

Om Tailwind

Tailwinds målsättning är att erbjuda en mycket bra service till alla sina kunder då sportdrycksbranschen överlag är ganska opersonlig och driven av vinstintressen. Tailwind vill ändra på detta genom ett stort personlig engagemang och ett stort intresse för alla sina kunders utveckling.