Exklusiva pooler

Vad finns det för exklusiva pooler att välja mellan? Du kan ha en som är gjord i plast, betong trä och keramik. Vad är för och nackdelar och vad vill man egentligen ha? 

Om du funderar på att bygga eller köpa en pool som är lite exklusivare och kostar lite mer och är byggd i fin keramik i minsta detalj, då bör du tänka först på hur den ska se ut, fixa gärna en ritning på poolen. Ritningar kan du enkelt få tag i om du frågar en arkitekt eller hyr in en så ritar dem en som passar ditt hus och även blir helt unik. Man bör också välja ut vilken typ av natursten den ska vara byggd av om man vill använda sig av det. 

Ska du bygga eller köpa en pool i plast, ja då är det mycket enkelt. Oftast finns det byggsatser på pooler som du kan köpa på internet och sedan bygger du ditt altandäck runt poolen eller bredvid själv, du kan också hyra in snickare som bygger ett altandäck till din pool. Vad är det viktigaste att tänka på när du har en pool i keramik eller en pool i plast, jo att du har en poolvärmare för att göra poolen varm men också en pool renare för att rena bort alla bakterier som finns i poolen efter man har badat.