Red Wing skor & Kängor från HepCat

Red Wing, Skor & Kängor

Hepcat erbjuder många olika modeller och märken i form utav skor, kläder och liknande. Ett utav deras populäraste märke är Red Wing och då som skor samt kängor. Grundtanken med skorna och märket är att ha ett par slitstarka skor som du kan använda vardagligen när du är ute och går i skogen eller liknande, men sedan att du ska kunna putsa upp dem som finskor. Det är en väldigt unik och smart idé eftersom du slipper att köpa flera par skor.

Skorna är tillverkade i naturmaterial vilket gör att de blir väldigt slitstarka och får en bra kvalité samt lång livstid. Inte många skor idag har den tillverkningskvalitén som kan användas både till finare tillfällen och vardagligen.

Grundtanken

Tanken med dessa par skor från början var att militären skulle ha dem till sin uniform, då behövde dem se bra ut och även vara väldigt slitstarka då de springer mycket i skogen och liknande. Tanken var då aldrig heller att företaget skulle bli så stort och användas till den vardaglige, men det är nu på senare tiden dessa blivit populära.

Läs mer om skorna och företaget hos HepCat där de säljer flera olika modeller till ett bra pris!

Red Wing HepCat

About the Author