Örter som får din häst att må bättre

Det finns många vetenskapliga studier som visar på att naturligt fodertillskott kan hjälpa hästar som har besvär. Örter är helt naturligt och det är i sig inget farligt att ge till sin häst då detta är något som har gjort sedan medeltiden. Örter kan ge hästen många fördelar som exempelvis förebyggande av skador och ett starkare immunförsvar, vilket minskar risken att hästen skadar sig eller blir sjuk. En sjuk eller skadad häst kan bli väldigt kostsamt och plågsamt för hästen.

HerbalWorks hittar du ett stort utbud av örter till din häst. Olika örter har olika egenskaper och förebygger/lindrar olika typer av skador eller besvär som kan uppstå för din häst. Vanliga problem hos hästar är exempelvis hosta eller eksem, vilket går att lindra eller påskynda läkning med hjälp av örtmedicin för hästar. Örtmedicin kan även förbättra det allmänna välmåendet hos hästen då de nu för tiden lever på mångsidiga dieter till skillnad från sina förfäder. Detta beror på att möjligheterna till naturligt bete hela tiden ökar.

I historieböckerna läser man ofta om örtmedicin och olika växter som har läkande egenskaper. Den här typen av medicin har använts av både människan och hästar under en väldigt lång tid innan allmänmedicinen blev välkänd över stora delar av världen. En välkänd växt som länge har använts i stora delar av världen är vitlöken som har antiinflammatoriska egenskaper tack vare ämnet allicin som finns i vitlök.

About the Author