Factoringgruppen hjälper dig med fakturaköp

Betalar inte dina kunder sina fakturor och du slösar bara mer och mer på att försöka få dom till att betala. Då kan du ta det lugnt för Factoringgruppen kommer hjälpa dig med dina fakturor. Factoringgruppen är ett företag som länge har hjälpt andra företag med kunder som inte betalar sin faktura genom fakturaköp. För det kanske inte är just den fakturan som gör att man förlorar pengar utan det är den tiden och energin du lägger ner på att försöka få den betald. Factoringgruppen lägger stort fokus på att du ska kunna gå tillbaka till ditt vanliga arbete och sluta tänka på detta. En sak som hjälper detta är att efter fakturan blivit betald så får du pengarna inom bara någon timme, medans hos andra företag inom samma bransch så kan återbetalningstiden vara ända upp till 90 dagar.

Men hur gör du då för att sälja dina fakturor? Jo det är bara fyra enkla steg. Det första är att du tecknar ett avtal om vilken procentsats som dom ska få när fakturan blivit betald. Det andra är att du skickar över fakturan. Antingen via mail eller deras egna onlineverktyg. Det näst sista steget är att Factoringgruppen skickar fakturan med dom nya uppgifterna tydligt skrivna till kunden. Och det allra sista är att du får pengarna när fakturan blivit betald.

Så istället för att slösa din tid på kunder som inte betalar och förlöóra pengar och energi på detta. Ta då kontakt med Factoringgruppen för ett enkelt sätt att få fakturan betald.