Campa med familjen på Öland

Har du och din familj funderat på att campa på Öland? På Lundegård Camping och Stugby på Öland norr om köpingsvik får ni en underbar upplevelse för hela familjen. Öland är Sveriges vackraste ö och här finns en underbar natur och öppna fält. Hos Lundegård får ni en vacker havsutsikt över Ölands västra sida där ni kan titta på helt otroliga solnedgångar och ha trevligt och umgås.

Campingen har över 100 rymliga tältplatser där ni får plats med husvagnen/husbilen utan att behöva trängas med andra. Nära till den vackra stranden finns det grillplaster och lekplats där barnen kan ha kul. Det finns även stora ytor där ni kan spela fotboll med varandra.

Stugby

Stugorna på Lundegård finns i flera olika storlekar för att passa era behov. Alla stugor kommer utrustade med kök, matplats, uteplats och minst 4 bäddar. Stugorna kan bokas per dygn eller hela veckor. Nära stugorna finns det lekplats, poolområde och sandstrand där ni kan bada och spela volleyboll.

Mat och butik

I receptionshuset finns det en restaurang där det varje dag serveras lunch av färska ölandska råvaror. Det finns en stor meny där ni garanterat hittar något som passar. Intill restaurangen ligger en butik där ni hittar det mesta ni behöver på semsetern.

About the Author