Lappland: En vildmarkssemesterdestination

Om du letar efter en semesterdestination som erbjuder en fantastisk blandning av natur och äventyr, behöver du inte leta längre än till Lappland. Denna fantastiska del av Sverige gömmer några av de vackraste naturvyerna på jorden, samt massor av aktiviteter för att hålla dig underhållen. Oavsett om du är intresserad av vandring eller hundspann, finns det något för alla i Lappland. Om du vill komma bort från allting och njuta av lite tid i naturen är det här den perfekta platsen för dig. Med sitt otroliga landskap och breda utbud av aktiviteter finns det ingen bättre plats för att fly från vardagens stress och hetta.

Man kan njuta av en dags-hike på bergen och på sommaren kan man svalka sig rejält i ett av alla vattendrag som finns. Men glöm inte att ta med myggsprayet!

Vill man inte själv traska fram så kan man åka hundsläde, på vintern såklart. Susa fram genom snön och njut av vyerna medan hundarna glatt galopperar fram. Jukkasjärvi Vildmarksturer erbjuder både det ena och det andra.

Det finns något för alla smaker för den som vill komma bort ifrån storstaden och varva ner.

About the Author