Hur speglar tillverkas: Vetenskapen och konsten att tillverka speglar

En spegel tillverkas genom att en glasbit beläggs med ett tunt lager metall. De vanligaste metallerna som används är silver, aluminium och koppar. Silverspeglar är den mest populära typen eftersom de reflekterar mest ljus. Speglar kan tillverkas i vilken storlek och form som helst, vilket gör dem perfekta för att renovera ditt badrum!

Måttbeställda speglar är populära vid renovering av badrummet eftersom de kan anpassas till alla storlekar och former. Det betyder att du kan få en spegel som passar perfekt till badrummets layout och design. Dessutom kan specialanpassade speglar tillverkas av en mängd olika material, bland annat silver, koppar och aluminium. Detta gör att du kan välja en spegel som passar perfekt till stilen i ditt badrum.

Så om du letar efter en skräddarsydd spegel för din badrumsrenovering, så är det dags att leta efter en spegel som är skräddarsydd! Du hittar hittar måttbeställda speglar på andresglass.se.

About the Author