Carl Gustaf Tersmeden –

Sedan 1992 har Carl Gustaf Tersmeden jobbat med filminspelningar. Han började sin karriär som produktionsassistent på en filminspelning. Carl insåg snabbt att det var det här han ville jobba med. Carl Gustaf Tersmedens roll på filminspelningar är att vara passare eller grip som det även kallas. Detta betyder att det är han som har hand om när kameran rör sig på exempelvis en kran, åkvagn eller en bil. Med flera år inom branschen har Carl samlat på sig mycket utrustning som han sedan hyr ut till filminspelningar över hela landet.

Carl Gustaf Tersmeden har under tidigare år arbetat som kock då han har ett stort intresse för matlagning. Mat är ett av hans absolut största intressen och en av anledningarna att han har flyttat ut på landet. Ute på landet kommer man närmare naturen och här finns möjlighet att jaga sitt eget kött och odla sina egna råvaror. Gården ligger utanför Stockholm och Carl trivs mycket bra där. Carl föder upp en matkycklingras ända från Frankrike som anses vara världens bästa matkyckling.

Ett annat av hans stora intressen är sport och då är det framför allt fotboll som gäller. Favoritlaget är AIK och han ser de flesta matcherna på TV, men går på matchen någon gång ibland.

About the Author