Bygga fritidshus ute i naturen

Har du alltid drömt om ett fritidshus nere vid havet där man på sommaren har det trevligt och lugnt tillsammans med sina närmaste? Anlita Borohus till att bygga ditt drömhus på en vacker och stillsam plats i kanske en skogsglänta, vid en insjö eller på landsbygden. Borohus är ett av Sveriges äldsta inom sin bransch. Borohus erbjuder flexibla boendelösningar av högsta kvalité med ett bra pris.

Borohus är specialiserade på 1-planshus, 1,5-planshus, 2-planshus och sluttningshus. Detta innefattar nästa alla typer av hus. Borohus har tidigare nämnt att inga hus är likadana, utan varje hus är helt unikt. Alla vill ha lite olika storlekar, utbyggnad av kök eller andra rum, en altan, garage och mycket mer. Nästan allt är möjligt och ingen idé är för svår eller dum för Borohus.

En av Borohus favorithus när det gäller fritidshus är ”fritidshuset andra Tunet” som består av 3 rum och kök. Huset är av lite mindre variant och används i många fall som sommarstuga där man bor under sommarmånaderna. Detta fritidshus passar väldigt bra för pensionärer då den mindre ytan passar bra för 2 personer. Det blir även billigare för pensionärer att värma upp ett mindre hus, samt lite mindre jobb i trädgård och städning.

About the Author