Bra med rejäla kängor

När man är ute mycket i naturen krävs det bra kängor

Du vill ha skor som håller kvalité när du är ute och vandra i naturen. Satsa på något som håller i längden och är praktiska.
Om du ska ut och campa utomhus så gäller det att ha rätt utrustning. Något mer att tänka på än kängor är regnkläder, eventuellt en hat som skyddar mot sol och regnväder. Jobbar du i skogen så har du säkert rätt utrustning om inte jobbet ger dig det så se till att du hitta kängor som klarar av det arbetet som du ska utföra. Du kanske ha skog? Då gäller det att du tänker på vad du har på dig innan du ge dig iväg.

kängor

Visste du att

Kängmärket Dr.Martens ursprungligen ansågs som praktiska arbetskängor eftersom de hade bra sulor som gav ventilation.
Den ursprungliga Dr.Martens kängan skapades av den tyska uppfinnaren Dr.Maertens och hans vän, Dr Funck. Dr.funck var förövrigt den mannen som uppfann skons luftfjärdingsula. Senare, år 1960, så släppte den brittiska skotillverkaren kängan och markandsförde skorn som en arbetakänga. De steg i popularitet på 70talet, då främst bland Storbritanniens punk-kultur.

About the Author