Lägg till lite charm i din trädgård med vindspel

En klingande vindspel är ett uppfriskande tillskott i varje trädgård. Oavsett om du letar efter en liten, subtil touch eller något mer dramatiskt finns det många alternativ att välja mellan. Vindspel ger inte bara skönhet och intresse till din trädgård, utan kan också hjälpa till att hålla skadedjur borta! Här är en snabbguide för att välja rätt vindspel till din trädgård.

Typer av vindspel: Olika typer av vindspel

Det finns tre huvudtyper av vindspel: rör, klockor och gonggongar. Rörspel är den mest populära typen; de är tillverkade av aluminiumrör i olika längder som ger ifrån sig ett glatt, mjukt pipande. Klockspel har ett mer dämpat ljud och används ofta inom Feng Shui eftersom man tror att deras lugnande toner kan främja avslappning. Gongklockor ger ett djupt, resonant ljud som kan vara ganska högt; de används bäst utomhus i större trädgårdar.

Att välja den perfekta platsen

Vindspel bör hängas upp där de får mest rörelse av vinden. En plats nära en uteservering är idealisk, så att du kan njuta av det lugnande ljudet medan du kopplar av i trädgården. Du bör också undvika att hänga din vindspelklocka för nära ett fönster, eftersom ljudet kan vara ganska störande när du försöker njuta av lugnet och tystnaden i din trädgård!

Oavsett om du är ute efter lite extra charm eller helt enkelt vill hålla skadedjur borta är det alltid en bra idé att lägga till ett vindspel från Blomsterdesign.net i din trädgård. Med så många olika stilar och typer tillgängliga är det lätt att hitta en som passar både din estetik och din budget. Se bara till att hänga upp den på en plats där den kan fånga upp mycket vind, så är du redo!

About the Author