Hunddagis – Gör vardagen enklare

Att ha en hund kräver mycket arbete och motivation, vilket kan leda till problem för att få vardagen att gå ihop. Hundar kräver stimulans flera gånger om dagen i form av promenader och lek, vilket kan vara svårt att få tid till. En lösning på problemet är att lämna sin hund på hunddagis medans du är på jobbet eller har andra aktiviteter för dig där du inte kan ta med din fyrfotade vän.

Hundar och semester

Att ta med sig hunden på semester är inte alltid möjligt. Om du ska semestra i Sverige kan det vara fullt möjligt att ta med hunden på bilsemestern vilket blir både roligt för hunden och hela familjen. I de fall du inte kan ta med dig hunden finns möjlighet att lämna den på ett hundpensionat i ett par dagar. Detta gör att du kan åka på kortare resor, medans din hund blir väl omhändertagen. Hunddagiset MyDogCare på Östermalm i Stockholm erbjuder den här typen av tjänster.

Vad är ett hunddagis?

Ett hunddagis är precis som namnet beskriver det. Ett dagis för hundar helt enkelt. På ett hunddagis lämnar du din hund innan du går iväg till jobbet på morgonen och hämtar sedan hunden på eftermiddagen/kvällen. Detta är otroligt smidigt och underlättar din vardag. På ett hunddagis får hunden den stimulansen den behöver. Detta innebär att promenader, lek och socialt umgänge med andra hundar blir en stor del av vardagen. Detta innebär även att din hund blir både lyckligare och friskare.

Hälsa och friskvård för hundar

På hundagiset MyDogCare i Stockholm erbjuds många tjänster för att din hund ska må bra. Bland dessa tjänster hittar vi hundklippning, hundmassage och kloklippning på Östermalm i Stockholm. Att hålla hundens päls trimmad och klorna klippta är mycket viktigt då det kan leda till problem för hunden om de inte underhålls. Ibland kan det vara dags för hunden att ta ett bad och i hemmet kan det leda till problem med hundhår i avloppet och en hund som vill skvätta vatten i hela bostaden.

About the Author