Släpp loss fantasin och lek tillsammans med ditt barn

Låt barnet leka ute i naturen och skapa roliga lekar och så kallade DIY pyssel av det som finns i den. Samla på fina saker och ta med in för att rita, måla och pyssla kring detta. När fantasin börjar avta eller när regnet tar över allt för mycket så kan det vara dags att gå in en stund och leka med andra saker.

Du kan lära ditt barn hur man spelar klassiska spel som t.ex. dam eller schack, eller så kan du introducera dem till nya och spännande barnspel. Lek med barnet, gärna på golvet och använd små leksaksbilar som ni kan köra runt med och låta som just leksaksbilar faktiskt gör. Lek kring ett klassiskt Sylvanian families hus och kör runt med radiostyrda bilar kring er låtsasstad som ni byggt upp av olika föremål.

Det finns också massor av fantastiska pyssel för barn som ni kan göra tillsammans. Ditt barn kommer att älska att göra nya saker och tillbringa tid med dig. Så ge dig ut och ha lite roligt! Spela några barnspel och gör några pyssel med ditt barn redan i dag. De kommer att älska det och ni kommer att skapa bestående minnen tillsammans.

Välspenderad kvalitétstid med radiostyrda bilar och fri lek

Det finns många bra sätt att tillbringa tid med ditt barn, men ett av de bästa är att spela brädspel och pyssla tillsammans. Det hjälper inte bara ditt barn att lära sig och utveckla nya färdigheter, utan det är också ett bra sätt att knyta band med dem. Att köra med en fulladdad radiostyrd bil kommer göra det vara svårt att släppa fjärrkontrollen både för vuxen som barn.

Ett bra sätt att knyta band med ditt barn är att spela brädspel tillsammans. De kommer inte bara att ha roligt, utan du kommer också att kunna lära dem viktiga färdigheter som att räkna, lägga upp strategier och följa regler. En annan bra aktivitet att göra tillsammans med ditt barn är att pyssla. Det är ett bra sätt att låta deras fantasi flöda och samtidigt hjälpa dem att utveckla sin finmotorik. Det finns massor av enkla pyssel som du kan göra hemma med vardagsmaterial. Så var kreativ och ha kul!

About the Author