Tjäna extra pengar till klassen

Har du en skolklass som behöver tjäna extra pengar till en resa?

Det är lättare än vad man kan tro, man kan dela upp det på 3 steg.

Första steget

Bestäm vad ni ska resa och vad ni ska göra för att tjäna ihop till den resan. Prata tillsammans och med era lärare för att gemensamt bestämma det bästa sättet.

Andra steget

När ni väl tagit ett beslut över hur ni ska göra så är det dags att skaffa fram materialet. Här finns det lite vägar att gå, enklaste sättet är att hitta ett ställe som skolkassan.se. Vad de gör är att de hjälper till med allting så ni på simplast vis börja tjäna ihop pengarna. Det är väl värt att rekommendera.

Tredje steget

Det är helt enkelt att börja sälja, ett tips är att ni gör ett stånd där ni har gjort skyltar och produktbeskrivning med pris. Detta gör man för det är lättare för kunden att veta vad som säljs och hur mycket det kostar. Var gärna nära din lokala affär eller liknande. Då ser folk er lättare och då är chansen större att folk stannar och handlar av er. Var noga med att berätta vad pengarna ska användas till och säg gärna från vilken skola ni kommer ifrån.

Lycka till och kom ihåg, med ett gott humör kommer man långt. Se till att vara glad när kunder kommer, är du glad är kunderna också glada.

About the Author