Vilka fördelar finns det med Thunderbolt 4?

Thunderbolt-teknologin har revolutionerat sättet vi ansluter våra datorer till perifera enheter, som skärmar, externa hårddiskar och ljudgränssnitt. Thunderbolt 4 är den senaste versionen av denna teknologi, och den har en hel del fördelar som gör den idealisk för både hobbyister och professionella användare. I den här bloggposten ska vi titta på några av fördelarna med Thunderbolt 4.

Hög hastighet

En Thunderbolt 4 kabel erbjuder en hastighet på upp till 40 Gbps, vilket är nästan dubbelt så snabbt som Thunderbolt 3. Det betyder att du kan överföra stora filer, som högupplösta videor och filmbibliotek, på några få sekunder. Thunderbolt 4 har också stöd för USB 4 och DisplayPort 1.4, vilket betyder att du kan överföra data till flera enheter samtidigt.

Stöd för flera skärmar

En av de största fördelarna med Thunderbolt 4 är dess stöd för flera skärmar. Du kan enkelt ansluta flera skärmar till din dator via Thunderbolt 4-porten och använda dem för att titta på filmer och serier i högsta upplösning medan du håller på med någonting annat. Thunderbolt 4 kan stödja upp till två 4K-skärmar eller en 8K-skärm.

Ansluter till en mängd olika enheter

Thunderbolt 4 är också en idealisk lösning för anslutning till olika perifera enheter. Du kan ansluta allt från din dator, skärm, hårddisk och dina kameror till din ljudutrustning och annan video- och ljudutrustning. Allt detta är möjligt tack vare Thunderbolt 4:s höga hastighet och breda stöd för en mängd olika enheter.

About the Author