Triathlonkläder

Trimate är ett företag som säljer tillbehör och utrustning specialiserade mot triathlon, ironman och liknande extremsport. Företaget är bildat av utövare på elitnivå vilket gör att de delar intresset med sina kunder – och vill förmedla de bästa produkterna. De har en uppsjö av olika triathlonkläder, inklusive kläder till simning, löpning och cykling. Oavsett om man utövar någon av aktiviteterna på amatörnivå eller tävlar på elitnivå är rätt utrustning viktigt för att undvika onödiga skador eller krämpor. Vindtäta jackor, kompressionstights, skor och allt du behöver för att prestera på topp. Att ge sig ut oförberedd eller dåligt förberedd kommer leda till att träningen blir svårare än vad den behöver vara. Nybörjare som kanske inte är vana vid exempelvis löpning måste även de införskaffa kläder som inte skaver och skor som förhindrar onödigt slitage av leder och muskler.

Förebygga skavsår

Se till att förebygga skavsår mellan låren med Bodyglide, en produkt som appliceras direkt på huden. Vattentätt som gör att den tål fukt från svett eller väderlek och skyddar dig från skavsår under hela träningspasset eller tävlingen. Produkten är framtagen för att inte irritera huden, den är dessutom helt växtbaserad och inte testad på djur. Att undvika skavsår är otroligt viktigt då det kan helt förstöra ett träningspass – för att inte tala om en tävling.

Ironman

Ironmantävlingar innehåller tre deltävlingar och Trimate har produkter för alla tre. 3.86 kilometer simning, 180.2 kilometer cykling och avslutningsvis 42.2 km löpning utgör en hel ironmantävling. I dessa extrema förhållanden behövs den bästa utrustningen för att undvika skador, slitage, skavsår för att kunna prestera på topp.

Trimate – Tillbehör och rehabilitering

Trimate säljer även en stor mängd olika tillbehör som till exempel cykelglasögon och mängder med andra cykeltillbehör. Både vanliga tillbehör som t.ex. vattenflaskor eller hudsalvor men även verktyg och andra delar som behövs till reparation och underhåll av cykeln. Trimate har även produkter för att underhålla sin kropp på ett bra sätt med massage och stretching med deras massagerulle.